O nama

SLUŠAMO VAS.

NALAZIMO RJEŠENJA.

KREIRAMO DIZAJN.

KREIRAMO SUSTAV.

123 Dizajn, je web dizajn agencija bazirana na desetogodišnjem iskustvu u radu na različitim web projektima, nošeni različitim idejama & projektima te poslovanjem uz kreiranje praktičnih rješenja poput dizajna, pametnih & novih tehnologija te praktičnog poduzetničkog iskustva u kreativnu snagu za napredak i razvoj tehnologija i rješenja.

Naš tim čine vrhunski developeri iz cijelog svijeta. Imamo stručnjake za strategiju, dizajn, razvoj te programiranje složenih programskih web sustava. Naš talentirani tim dizajnera i programera pokreće je našu misiju „dizajnerska rješenja koja ljudi vole“ kroz stručno izrađene web stranice, aplikacije i online sustave poput E-Trgovina. Imamo poduzeća u Hrvatskoj, SAD-u, Velikoj Britaniji te Singapuru.

Iz iskustva znamo da je svakom našem klijentu najvažnije da proces izrada web stranice ili aplikacija maksimalno jednostavan kao i pripremna faza bez obzira na složenost i razinu projekta. Iz istog razloga trudimo se maksimalno odraditi pripremu te dodatne opcije kako bi klijentima sve bilo još jednostavnije i lakše.

Pored nas su i naši strastveni poduzetni klijenti. Zajedno, uz naporan rad i radoznali duh, kreativno gradimo rješenja te kontinuirano napredujemo, izazivajući ono što jest i stvarajući ono što treba biti.

Otvoreni smo za Vašu priču.

Tko smo

IZRADA WEB STRANICA

Kreirali smo mnoge
vrhunske web stranice i web aplikacije za različite vrste poduzeća i djelatnosti.

APP DEVELOPMENT

WEB DIZAJN

Web dizajn je puno više od lijepih slika na ekranu. Web dizajn je kreativan odraz vašeg proizvoda i poduzeća koje govori određenu priču o vama putem online prezentacije vašim korisnicima.

WEB DESIGN

E-TRGOVINA

Kreiramo moćna i prilagođene web shop sustave te aplikacije izrađene po mjeri koristeći agilne razvoje procese koji koriste najnovije web tehnologije te povećavaju vašu prodaju

UI DESIGN

UI DIZAJN

UX dizajn se više odnosi na tehnički dio te analitiku. Uključuje dosta istraživanja za analizu i optimatizaciju korisničkog iskustva. Bazirano je na psihološko – sociološkom razumijevanju perspektive poslovanja.

BRAND & IDENTITY

MOBILE RESPONZIVE

Bez obzira kreirati li novi web od nule ili ažurirate i optimizirate postojeći, potrebno je kreirati moderna mobilna rješenja koja su bazirana na zadnjoj web i mobilnoj tehnologiji te trendovima.

CONSULTANCY

CUSTOM MADE

Naš profesionalni razvojni tim vrlo je vješ i iskusan u „Kreiranju rješenja od nule – Custom made“ od web dizajna, HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Ajax, PHP, MySQL, Joomla, CMS, Apache i Linuxu.

MARKETING

PODRŠKA

Znamo koliko je bitna podrška. Pruža full podršku za bilo koje pitanje, tehnički problem ili slično. Mi vodimo računa od tehničkim elementima tako da se možete fokusirati na ono bitno – vaše poslovanje.

Kreirajmo zajedno nešto na što ćemo biti ponosni.