O nama

O nama

Osnovan je 2009. godine, 123 dizajn je kreiran za pružanje profesionalnih web - based usluga u rasponu od izrada web stranice, cms sustava, web shop sustava, web & mobilnih aplikacija, online marketing rješenje, server sustav i server it rješenja. Našim korisnicima pružamo jasne mogućnosti integriranja različitih web rješenja koja se odnose na funkcionalno i kreativno web sučelje s tehničkim i poslovnim IT rješenjima baziranim na modernoj tehnologiji. Cilj nam je našim korisnicima pružiti kvalitetnu uslugu baziranu na jasnoj IT strategiji svakog njihovog projekta kako bi Vaš brand ostvario cilj na www. Težimo prijateljskom i otvorenom odnosu s svima našim korisnicima usluga.

nova slika 123dizajn

Kreativni dizajn

123 Dizajn kreira „custom made“ rješenja – kreirana prema zahtjevima svakog klijenta. Uključuje dizajn web stranica, cms sustava za upravljanje web sadržajem, web shop sustave, sustave za turističke djelatnosti i različita IT rješenja bazirana na web tehnologiji. Možemo kreirati dizajn Vaših web stanice prema Vašim brandu što znači da će Vaše web stranice biti u skladu s grafičkim i vizualnim standardima Vašeg poduzeća. Odabirom 123 dizajna dobivate kompletno rješenje koje ispunjava sve Vaše kreativne potrebe na najvišoj mogućoj razini kvalitete i potpunim rješenjem.

Inovativna web tehnologija

123 DIZAJN koristi posljednje web tehnologije koje su dokazano najbolje kako bismo našim korisnicima olakšali korištenje njihovih web sustava i alata koje koriste. Naš cilj je napraviti svaki proces jednostavan i prilagodljiv svakom korisniku: našim klijentima pružamo najbolje alate za upravljanje web stranicama, cms sustavom, sigurnost, seo optimatizacijom i online marketingom.

Usmjereni na postizanje poslovnih ciljeva

Kao i sve u poslovnom svijetu, donošenje kvalitetnih i ispravnih odluka svodi se na ulaganja ali što je još Važnije na povrat Vaših ulaganja kroz različita web rješenja. Vaš cilj je kreirati veću dobit putem naših web rješenja pronalaskom većeg broja korisnika i dolaskom istih na vaše web stranice što dovodi do prodaje vaših proizvoda ili usluga te povećanjem profita. 123 DIZAJN svakom projektu pristupa pojedinačno, detaljno i studiozna i mi Vama nudimo rješenja koja smatramo da su najbolja i najkvalitetnija za Vas i za Vaš projekt.


Odabiremo rješenje s razlogom


 Preuzmite power point prezentaciju o 123 dizajnu

Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.