Izrada web stranica

Izrada web stranica

Naše web dizajn usluge omogućavaju Vam da drugi o Vama stvore sliku Internet branda. Kreativnost, stil i tehnologija koju pružamo povezano s višegodišnjim iskustvom te preko 300+ kreiranih projekata omogućava Vašem brandu uspjeh na internetu.

nvoa slika izrada web stranica

Kreativan web dizajn – Neka Vaša ideja postane stvarnost

123 Dizajn specijaliziran je za kreiranje jedinstvenih, „custom – mode“ – kreiranih od nule web dizajn rješenja. Naša kreativna i profesionalna ekipa spremna je da u svakom trenutku kreira za Vas rješenja iznad Vaših očekivanja. Naš cilj je Vaše zadovoljstvo i da Vaš web „sjaji“ i bude prepoznatljiv u „moru“ drugih web stranica.

U 123 Dizajnu smatramo da web dizajn bi trebao biti usmjeren na:

  • Prilagođena ciljanoj klijenteli i potrebama iste
  • Koristi grafičke elemente prilagođena tematici
  • Jednostavno i ideja kroz cijeli dizajn
  • Prepoznatljivosti
  • Stvara iskrenu sliku o Vama kao o poduzeću

Web dizajn fokusiran na postizanje Vaših poslovnih ciljeva

Kao i sve u poslovanju donošenje poslovnih odluka često se bazira na povratku ulaganja sredstava i čest se postavljanju znana pitanja „ići u projekt“, „uložiti sredstva“, „što ako mi se to ne vrati“…


"Ako je Vaš cilj stvaranje većeg profita, pronalazak većeg broja klijenata ili povećanje prodaje vaših proizvoda ili usluga naše pristup i rješenja dovode upravo do toga cilja. Kreiramo kompletno rješenje koje nije samo web stranica nego cijeli web sustav koji obuhvaća dizajn, cms sustav, seo optimatizaciju, preglednost, jednostavnost, prilagodljivost = moderne tehnologije prilagođene Vama"

Web shop sustav

Prodajte Vaše proizvode online putem web shop rješenja koja su u potpunosti prilagođena Vama i Vašim potrebama – željama. Naša web shop rješenja mogu biti integrirana u sve sustava online plaćanja poput banaka, paypal, google i drugih gate way rješenja što omogućava da stvara profit i kada niste u uredu! Integracije dodatnih rješenja i mogućnosti dio su naše usluge. Obuhvaća kompletno rješenje koje i ako nemate potrebe trenutačno za korištenjem određenih opcija iste jednostavno aktivirate jednim klikom u željenom trenutku.

CMS sustav

Smatramo da korisnik bi uvijek trebao imati mogućnost samostalno dodavati, izmjenjivati i upravljati kompletnim sadržajem na vlastitoj web stranici i još k tome ukoliko je taj sustav jednostavan i nije potrebno napredno informatičko znanje korisnik ima dodatnu jednostavnost korištenja vlastite web stranice. Upravljajte sa kompletnim sadržajem od novosti, tekstova, slika, video sadržaja, izbornika jednostavno bez znanje koda i programiranja!

Podrška

Svim korisnicima dostavljamo nakon aktivacije projekta detaljna uputstva – korak po korak s svim opisima i mogućnostima. Isto tako dostavljamo Vam video upustvo po koracima za vašu web stranicu. Imate pitanje? Trebate postaviti novu email adresu? Trebate postaviti određeni sadržaj na Vašu web stranicu? Znamo da u današnje vrijeme nije lako pronaći „par minuta“ vremena kako biste isto odradili. Imamo rješenje za to. Kontaktirajte nas i zatražite jedan od naših paketa za održavanje web stranica.

Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.