Zašto odabrati nas

Zašto odabrati nas

Više od 7 godina poslovanja i preko 500 napravljenih projekata od izrade dizajna web stranica, izrade CMS sustava, izrade poslovnih aplikacija koje su bazirane na online sučelju i drugu kao i poslovanje s najpoznatijim Hrvatskim i stranim poduzećima samo je jedna od niza garancija koje 123 dizajna pruža korisnicima naših usluga.

nova slika zasto odabrati nas

Kako radimo?

procesizradewebstranica

Besplatna analiza vašeg projekta

U potpunosti besplatno ćemo analizirati Vaš projekt i Vaše želje te besplatno napraviti detaljnu ponudu s svim opcijama i mogućnostima.

Fiksne cijene

Kreiramo detaljnu ponudu koja uključuje kompletnu uslugu s jasno izraženom cijenom koja je povezano i uključuje sve navedeno u ponudu tako da nema skrivenih ili dodatnih troškova.

Garantiramo za naše radove

Dajemo garanciju za naš rad. Od datuma aktivacije garantiramo rok od 30 dana da ukoliko niste zadovoljni našom uslugom izvršimo povrat kompletno uplaćenih sredstava.

Dostavljamo kompletna web rješenja

Nismo "štreberi" ili "Geekovi" koji će Vama pričati nepoznate informatičke fraze! Jasno ćemo Vam obrazložiti i na primjerima pokazati što je što i na koji način je osmišljeno da isto radi i da bude Vama jednostavno za korištenje i upravljanje.

Slušamo

Razumijemo da iako postoje "zajedničke teme" i isti "poslovi" da svaki novi projekt je jedinstven - drugačiji i samim time svakom projektu pristupamo pojedinačno, sistematski i detaljno.

Pružamo zadovoljstvo u suradnji

Dajemo jasnu, detaljnu i preciznu ponudu za svakog. Kreiramo rješenje koje nas Vi tražite i što je najvažnije Vi pratite naš rad na Vašem projektu!

Učimo mi Vas i Vi nas

Detaljno Vas naučimo kako možete upravljati Vašim web stranicama. Što i kako možete raditi, što nikako ne smijete raditi jer mi želimo

Podrška

Radimo detaljnu podršku i detaljna uputstva (pisana, video uputstva, skype, team viewer i "face to face" podrška). Ne morate biti informatički MAG da biste upravljali CMS sustavom i kompletnim sadržajem zato je sve je kreirano jednostavno i jasno - ZA VAS i NAS.

Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.